Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

18/01/22

Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

1 Ένωση 10 Σωματεία περισσότερα από 10.000 Παιδιά!

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ομπρέλα 10 Κοινωφελών Οργανώσεων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών και ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό να ενώσει τις προσπάθειές τους για το παιδί σε ανάγκη.

Κύριος στόχος της είναι να προσφέρει κάθε μορφή βοήθειας σε παιδιά και νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βοηθά περισσότερα από 10.000 παιδιά κάθε χρόνο, παρέχοντάς τους ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη και ενημερώνοντας το κοινό για θέματα σχετικά με τα παιδιά, μέσα από εκστρατείες ενημέρωσης και καμπάνιες ευαισθητοποίησης.

Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" είναι μια ανεξάρτητη οικονομικά οργάνωση, που συντηρείται από χορηγίες εταιρειών, δωρεές ιδιωτών, καμπάνιες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και έσοδα από τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου