Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

21/03/11

Μια μάνα-ηρωίδα χρειάζεται τη βοήθειά μας

Με κίνδυνο της ζωής της, η κ.Myzha Engzelin, γέννησε δύο υγιέστατα αγοράκια. Οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει, πως αν έφερνε στη ζωή τα δίδυμα παιδιά της, η υγεία της θα είχε σοβαρές επιπλοκές. Εκείνη όμως προτίμησε να δώσει ζωή στα δύο αγγελούδια και να ρισκάρει τη δική της.

Σήμερα τα τέσσερα παιδιά της (13ετών, 10ετών, 18μηνών και 18μηνών) κινδυνεύουν να χάσουν τη μητέρα τους καθώς η κ. Engzelin χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η κ. Myzha Engzelin ζει και εργάζεται στη χώρα μας εδώ και έντεκα χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος.

Από την ηλικία των 6 ετών υποφέρει από ηπατίτιδα Β και η νόσος έχει πλέον εξελιχθεί σε χρόνια ενεργό ηπατίτιδα. Όταν, σε ηλικία 33 χρονών, έμεινε έγκυος οι γιατροί της συνέστησαν να διακόψει την κύηση, κάτι που εκείνη απέρριψε αμέσως. Η απόφασή της αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή της καθώς επιβαρύνθηκε σημαντικά η υγεία της και τώρα έχει μη αντιρροπούμενη κίρρωση ήπατος με βαριά ηπατική ανεπάρκεια.

Πριν από 10 μέρες, έπαθε ρήξη κιρσών οισοφάγου και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την έσωσαν στο παρά πέντε. Η Γαστρεντερολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου συνιστά επείγουσα ένταξη της κ.Myzha Engzelin στη λίστα μεταμόσχευσης ήπατος.

Η οικογένειά της όμως βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση και δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε καν στα έξοδα μετακίνησης. Οποιος έχει τη διάθεση και την ευχέρεια να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει κάποιο χρηματικό ποσό στο λογαριασμό της Alpha bank 198-002101- 049698.


Πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου